Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 18:03

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον β’ κύκλο σεμιναρίων του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας

Τα σεμινάρια του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ) απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν στον αγροδιατροφικό τομέα καθώς και σε όσους προτίθενται να αναπτύξουν βιώσιμη επιχειρηματικότητα μέσα από την ορθή διαχείριση των φυσικών πόρων για την ισόρροπη ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της περιοχής. Μετά την ολοκλήρωση του α’ κύκλου ξεκινούν οι εγγραφές στον β’, τα σεμινάρια του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν στις 6 Μαρτίου.

Η μέση χρονική διάρκεια των σεμιναρίων είναι 28 εκπαιδευτικές ώρες και απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σε βασικά θέματα του αγροδιατροφικού τομέα.

Οι τίτλοι των σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν είναι τα εξής:

Καλλιέργεια Φαρμακευτικών και Αρωματικών Φυτών

Αξιοποίηση Φαρμακευτικών και Αρωματικών Φυτών

·        Επεξεργασία και Τυποποίηση Ελιάς και Ελαιολάδου

·        Τυποποίηση, Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων

·        Έναρξη και διαχείριση αγροτικής επιχείρησης

·        Ηλεκτρονικό marketing αγροτικών προϊόντων

Η βιωματική εκπαιδευτική φύση των σεμιναρίων στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την παραγωγή καθώς και την ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών μέσα από συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 27210 25700,  κιν. 6985666456 και info@kaem.gr

Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες στο www.kaem.gr και στο γραφείο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι και τις 10 Μαρτίου.

Να σημειωθεί πως το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας δημιουργήθηκε το 2016, έπειτα από τη συνεργασία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής - Κολέγιο Περρωτής. Σκοπός του Κέντρου είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα της Μεσσηνίας.Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα