Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 19:22

Aπονομή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Tην Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στον αίθριο χώρο των Εκπαιδευτήριων Μπουγά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη απονομή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας στα επίπεδα Pre-A1 έως C2 και IELTS για το σχολικό έτος 2017-2018.

Για άλλη μια χρονιά ο κύριος Stephen Taylor, εκπαιδευτικός σύμβουλος του πανεπιστήμιου Cambridge, μας τίμησε με την παρουσία του και με ευχάριστο τρόπο μας μίλησε για τη χρησιμότητα εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας στη σημερινή εποχή και πως η γνώση της μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η επίδοση τιμητικής πλακέτας από τον κύριο Taylor εκ μέρους του Cambridge Assessment English στον κύριο Μπουγά με την οποία το σχολείο μας αναγνωρίζεται ως κέντρο προετοιμασίας εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας με διεθνή αναγνώριση και αριστεία στην εκπαίδευση.
Ακολούθησε η απονομή πιστοποιητικών παρακολούθησης Summer Course από το πανεπιστήμιο Reading University, στα παιδιά που ταξίδεψαν το καλοκαίρι στην Αγγλία.
Ξεχωριστή καλεσμένη της βραδιάς ήταν η κυρία Αγγελική Ρουμελιώτου, Επιμελήτρια Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας και πρέσβειρα Ασφαλούς Διαδικτύου του SaferΙnternet 4 kids για τη Μεσσηνία, η οποία αναφέρθηκε στους κινδύνους του διαδικτύου τονίζοντας ότι το ιντερνέτ συνιστά ένα χρήσιμο εργαλείο στην καθημερινότητά μας αρκεί να γίνεται συνετή και ελεγχόμενη χρήση του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομιλία της κύριας Ρουμελιώτου έγινε με αφορμή την τιμητική διάκριση για την καλύτερη εργασία στα Αγγλικά που απέσπασε το σχολείο μας στον διαγωνισμό "Λέμε όχι στον Σχολικό και Διαδικτυακό Εκφοβισμό" ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Βρετανικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Κέντρο Ολυμπιακής εκεχειρίας
Παιδιά της Ε’, Στ’ και Α’ Γυμνασίου τραγούδησαν σε ρυθμούς ραπ τραγούδι σχετικό με τη χρήση του ίντερνετ και την αποφυγή διαδικτυακού εκφοβισμού .
Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18 ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΚΡΗ ΓΚΟΛΦΕΝΙΑ DELF A1
ΜΑΚΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ SORBONNE B2
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ SORBONNE B2
ΤΟΥΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ DELF A1

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα