Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 15:00

Έρχεται η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας για ακόμη μια χρονιά στα Φιλιατρά

Έρχεται η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας για ακόμη μια χρονιά στα Φιλιατρά

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της ΕΒΕ είναι και πάλι εδώ και το Παράρτημα Τριφυλίας της ΔΗΚΕΒΙΚ στα Φιλιατρά, συμμετέχει για δεύτερη χρονιά.

Γίνεται δροσερό καταφύγιο για μικρούς και μεγάλους και από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και με σύνθημα «Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω...» μετατρέπεται -όπως και οι υπόλοιπες βιβλιοθήκες του δικτύου- σε κυψέλη εξερεύνησης και δημιουργικότητας και μας προσκαλεί, σε μια περιπλάνηση, κάνοντας τον δικό μας γύρο του κόσμου και ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής στον πλανήτη.
Εμψυχώτριες των φετινών εργαστηρίων είναι οι εκπαιδευτικοί του Παραρτήματος Γαρυφαλιά Τεριζάκη και Μαρία Μιχαήλ καθώς επίσης και εθελόντριες/ές τα ονόματα των οποίων θα ανακοινώνονται έγκαιρα.
Τα εργαστήρια της ΚΕ θα υλοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:30 – 12:00.
Το πρόγραμμα λειτουργίας της βιβλιοθήκης ακολουθεί κι αυτό τους ρυθμούς του καλοκαιριού και διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 – 14:00.

Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής https://forms.gle/S5KNgbzUf5FHoBc5A αφού διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες.
Κάθε εβδομάδα θα γίνεται υπενθύμιση για τα εργαστήρια της επόμενης -ή των επόμενων δύο εβδομάδων- στη σελίδα του παραρτήματος https://www.facebook.com/librarytrifylia/, όπου θα ανακοινώνονται και τα ονόματα των εμψυχωτών καθώς επίσης και ο τόπος υλοποίησης των εργαστηρίων. Για περισσότερες πληροφορίες: 2761032309
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τα #ΚΕ2024gr #forEBEr και -για τις δράσεις του παραρτήματος- #trifylialibrary #vivliothikitrifylias #παραρτημαΔΗΚΕΒΙΚ.
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 διοργανώνεται από την ΕΒΕ και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία της με το Εργαστήριο Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ (Διευθυντής: Καθηγητής Κωνσταντίνος Δ. Μαλαφάντης).

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022