Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 13:00

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο»

Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας σχεδιάζει να επισκεφθεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας που εκπονεί «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο», το οποίο έχει σκοπό να φέρει τις βιβλιοπαρουσιάσεις μέσα στα σχολεία και να συνδέσει τη βιβλιοθήκη με τις σχολικές κοινότητες του νομού Μεσσηνίας και την τοπική κοινωνία.

    Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στις 18.30, θα έχουν τη χαρά οι μικροί μαθητές να υποδεχτούν τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη στο ισόγειο του 11ου Δημοτικού Σχολείου (Ηπείρου 16) για να τους παρουσιάσει διαδραστικά το νέο παιδικό βιβλίο της με τίτλο "Η Κρυψώνα". Το βιβλίο έχει θέμα την αλληλεγγύη, τη γενναιοδωρία και τη φιλαναγνωσία,  μεταδίδοντας την αγάπη για τα βιβλία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά ετών 4+, γονείς, δασκάλους και όσους, μικρούς και μεγάλους, αγαπούν τα βιβλία. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις.

    Την ίδια μέρα το πρωί, η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της σε σχολεία που έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν το παράρτημα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας στην Τριφυλία.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα