Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 12:39

Το 7o Δημοτικό Σχολείο έγινε σετ για stop motion κατα τη διάρκεια του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Στα πλαίσια του 9ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, τα παιδιά της Ε’ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρική μάθηση μέσω του stop motion video και της χρήσης της πλαστελίνης.

Με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Thomas Künstler, οι μαθητές δημιούργησαν μια ταινία μικρού μήκους με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, καλλιέργησαν την δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, καθώς και κοινωνικές δεξιότητες όπως κατανόηση, υπομονή, ευγένεια και συνεργατικότητα.

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο ευχαριστεί θερμά το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου για την πρόσκληση και εύχεται το φεστιβάλ να συνεχίσει να ανθίζει και να αποκτά περισσότερους φίλους και φήμη.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα