Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 14:17

Π.Μ.Σ. : "Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου" από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, της σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, με έδρα την Καλαμάτα, διοργανώνει για 5η χρονιά Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου» / «Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil» και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη είκοσι (20) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Απευθύνεται σε αποφοίτους Α.Ε.Ι. που σχετίζονται με την καλλιέργεια του δένδρου της ελιάς, με την παραγωγή και την τεχνολογία της ελιάς, του ελαιολάδου αλλά και των τροφίμων γενικότερα, σε στελέχη εργαστηρίων, σε συμβούλους, σε στελέχη του χώρου της εστίασης καθώς και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση για την παραγωγή και την τεχνολογία της επιτραπέζιας ελιάς, του ελαιολάδου, αλλά και των μεταποιημένων προϊόντων τους. 

Το Π.Μ.Σ., που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2023, αναπτύσσεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα με συνδυασμό εξ αποστάσεως και δια ζώσης εκπαίδευσης και οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο: «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου» / «Master οf Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Οlives and Olive Oil» (ΦΕΚ 4998/Β/31-12-2019), προσφέροντας ενενήντα (90) ECTS κατά τα διεθνή πρότυπα. 

Η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η αίτηση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. https://tqo.uop.gr/

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από Πέμπτη 8 Ιουνίου έως και Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. στο τηλέφωνο : 2721045268 καθημερινά 09.00-14:00 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα