Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 16:00

Πάρκο Τσέπης από το ΕΠΑΛ Μεσσήνης

Στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ - Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ» το ΕΠΑΛ Μεσσήνης, το σχολικό έτος 2022-2023, υλοποίησε το Σχέδιο Δράσης του «Το Δικό μας Πάρκο Τσέπης».

Το «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας -ΝΟΗΣΙΣ», το οποίο έχει οριστεί ως δικαιούχος της Πράξης ενέκρινε το παραπάνω Σχέδιο Δράσης του σχολείου, το οποίο και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.
Το σχολείο σχεδίασε, δημιούργησε και ολοκλήρωσε τον Ιούνιο του 2023 το πρώτο Πάρκο Τσέπης του Δήμου Μεσσήνης, εντός του προαυλίου του ΕΠΑΛ Μεσσήνης. Οι μαθητές όλων των τομέων του ΕΠΑΛ, έχοντας την ανεκτίμητη στήριξη του Διευθυντή του σχολείου κ. Α. Φειδά και των εκπαιδευτικών τους, κ. Π. Καρατζούλια, κα Π. Ντισπυράκη και κα Ε. Σακκά συνεργάστηκαν και υλοποίησαν με κόπο και μεράκι το Πάρκο Τσέπης, με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας, της αισθητικής και της ελκυστικότητας του σχολείου τους.
Το παραπάνω έργο δε θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύτιμη συνεργασία του σχολείου με το Δήμο Μεσσήνης και συγκεκριμένα, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τη ΔΕΥΑΜ και τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα