Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 12:00

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων 2023-24 για το ΠΜΣ "Μεσογειακές Σπουδές" του ΠΑΠΕΛ

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του με τίτλο «Μεσογειακές Σπουδές» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μεσογειακές Σπουδές» υλοποιείται από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε σύμπραξη με το Ι.ΔΙΣ. και σε συνεργασία με το University of Bologna, το Institut National des Langues et Civilisations Orientales (INALCO) της Alliance Sorbonne-Paris-Cité, το Yaşar University, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, και την Olympia Summer Academy.
Έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα ευέλικτο και δυναμικό πρόγραμμα-ομπρέλα που καλύπτει μια σειρά από επείγοντα ζητήματα, όπως: εκδημοκρατισμός και κοινωνία των πολιτών, ανθρώπινα δικαιώματα και ακτιβισμός, διαπολιτισμικός διάλογος, ενεργειακή ασφάλεια και περιβαλλοντικές προκλήσεις, κ.λ.π.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Ιουνίου 2023. Παρέχεται έκπτωση 10% στα δίδακτρα για όσους υποβάλουν αίτηση έως τις 31/5/2023 και ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο ΠΜΣ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: https://med.pedis.uop.gr/

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα