Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 11:00

Go On: Trust in Truth: Στην Εύφορη γη και το Go On νέοι από Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Εσθονία

Go On: Trust in Truth: Στην Εύφορη γη και το Go On νέοι από Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Εσθονία

Η εκπαίδευση των νέων που δουλεύουν στα ΜΜΕ και η ανάπτυξη δεξιοτήτων και κριτικής σκέψης είναι το κεντρικό θέμα της μαθησιακής δραστηριότητας (LTTA) στο πλαίσιο του προγράμματος “Trust in Truth: Digital Literacy in Post-pandemic Time”.

H KA.NE. φιλοξένησε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα με τελικό σκοπό να δημιουργηθεί ένα website και ένα app που θα βοηθά τους νέους να ξεδιαλύνουν τις ψεύτικες από τις πραγματικές ειδήσεις.
Οι νέοι από την Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Εσθονία επισκέφθηκαν την Εύφορη Γη - eforigi.gr και το περιοδικό Go On την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Ενημερώθηκαν για τη ροή της πληροφορίας στα μέσα ενημέρωσης, για τον τρόπο λειτουργίας των συγκεκριμένων μέσων και πως πρωτοστατούν στη μεταφορά της πληροφορίας στον έντυπο και ψηφιακό κόσμο και συζήτησαν με την δημοσιογράφο Κέλλυ Δημητρούλια.

ENG:
KA.NE. hosted an important media literacy program for young media workers, giving them the chance to talk with experienced local journalists and educate themselves further. The program called “Trust in Truth: Digital Literacy in Post – pandemic Time” plans to create a website and an app so that young people will be able to judge better and decipher fake news from around the world.

Διαβάστε περισσότερα στο Go On #25 που κυκλοφορεί.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022