Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 17:03

Εμπορία και διαφήμιση, τρόφιμα και logistics νέες ειδικότητες στα ΕΠΑΛ

Εμπορία και διαφήμιση, γεωπονία, τρόφιμα, αποθήκη και συστήματα εφοδιασμού περιλαμβάνονται μεταξύ των νέων ειδικοτήτων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα λειτουργήσουν στα ΕΠΑΛ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Άργους ο νέος τομέας θα είναι υγείας-πρόνοιας-ευεξίας με ειδικότητα βοηθός φυσικοθεραπευτή.

Στο 2ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Λουτρακίου ο νέος τομέας θα είναι μηχανολογίας με ειδικότητα τεχνικός θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου & τομέας γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος με ειδικότητα τεχνικός φυτικής παραγωγής.

Στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κορίνθου ο νέος τομέας θα είναι δομικών έργων, δομημένου περιβάλλοντος και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με ειδικότητα τεχνικός δομικών έργων και γεωπληροφορικής.

Στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Κιάτου ο νέος τομέας θα είναι διοίκησης και οικονομίας με ειδικότητα υπάλληλος εμπορίας και διαφήμισης

Στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Νεμέας ο νέος τομέας θα είναι γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος.

Στο 2ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Καλαμάτας ο νέος τομέας θα είναι διοίκησης και οικονομίας με ειδικότητα υπάλληλος αποθήκης και συστημάτων εφοδιασμού 

και στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας ο νέος τομέας θα είναι διοίκησης και οικονομίας με ειδικότητα υπάλληλος εμπορίας και διαφήμισης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022