Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 18:02

merokamato.eu: Η εικονική επιχείρηση που προτείνει λύση για την ανεργία

Μια καινοτόμα εικονική επιχείρηση με την ονομασία «Μεροκάματο» παρουσιάζουν οι μαθητές της Β’ λυκείου του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της  συμμετοχής του στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση». Διοργανώνεται για 13η συνεχή χρονιά από το Σωματείο Επιχειρηματικότηταs Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece) και θα παρουσιαστεί στην εμπορική έκθεση «Αθήνα 2018» - Trade Fair 2018 που θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στο Εμπορικό Κέντρο The Mall-Athens.

Μια επιχείρηση που λειτουργεί μέσω διαδικτύου, από τη διεύθυνση www.merokamato.eu και στόχο έχει να συνδέσει όσους ψάχνουν δουλειά με εκείνους που προσφέρουν.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη καθηγήτριά τους, οικονομολόγο, Ν. Παναγιωτοπούλου, οι μαθητές «επηρεάστηκαν από μια οικογένεια συντοπιτών μας, με ανέργους γονείς, το σπίτι της οποίας καταστράφηκε από φωτιά που προήλθε από κερί, ενώ  η παροχή ρεύματος είχε διακοπεί λόγω οφειλών».

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν οι μαθητές:  Χρήστος Αρτεμίσιος, Φαίδρα – Μαρία Δέδε, Πολυξένη Καβουρίνου, Ευτυχία Καζάκου, Ειρήνη – Ζωή Καλαμαρά, Παναγιώτης Καλογιάννης, Δημήτρης Κακκούρος, Αργύρης Καραγγελής, Απόλλωνας Καρακαϊδός, Βασιλική Κουδούνη, Χαρίκλεια Κωνσταντοπούλου, Βασίλειος Μπαζίγος, Αφροδίτη Μπούζα, Ελένη Πανταζή, Παναγιώτης Πρεκεζές, Γιώργος Ρηγόπουλος. Σύμφωνα με την κ. Παναγιωτοπούλου, σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική η συμβολή εξωτερικών συμβούλων για οικονομικά, τεχνικά, νομικά και λογιστικά ζητήματα όπως των: Γιώργου Βασιλόπουλου, Κωνσταντίνου Κοκκορόγιαννη, Μαρίας Πλευριά και Ηλία Κοντέα.

* Η Εύφορη Γη είναι υποστηρικτής της προσπάθειας των παιδιών.

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα