Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 18:01

Στάση εργασίας και κινητοποίηση από τους εκπαιδευτικούς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την κήρυξη 3ωρης συμπληρωματικής στάσης εργασίας για την Παρασκευή 16 Μαρτίου αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας στο πλαίσιο της συνέχισης των κινητοποιήσεων για μαζικούς μόνιμους διορισμούς.

Η στάση εργασίας θα γίνει 11:00-14:00 για τα πρωινά και 17:30-18:00 και 21:00 έως τη λήξη του ωραρίου για τα εσπερινά σχολεία.

Η ΟΛΜΕ για την ίδια ημέρα θα προκηρύξει 3ωρη στάση 8:00-11:00 για τα πρωινά και 18:00-21:00 για τα εσπερινά σχολεία.

Τα αιτήματα των εκπαιδευτικών είναι η κάλυψη όλων των κενών με μαζικούς μόνιμους διορισμούς και η εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων.

Με ανακοίνωσή της, η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΟΛΜΕ και ΔΟΕ στο υπουργείο, στην Αθήνα, την ίδια ημέρα.

Για να διευκολύνει τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών το σωματείο προτίθεται να μισθώσει λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνησή τους. Γι’ αυτό το λόγο καλεί όσους θέλουν να μετακινηθούν με αυτό, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στέλνοντας απλό ηλεκτρονικό μήνυμα με το όνομά τους (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 22:00.