Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 13:42

Διαγωνισμός ορθογραφίας για μαθητές γυμνασίου στη Μεσσηνία

Τον 2ο διαγωνισμό ορθογραφίας για τους μαθητές και τις μαθήτριες των γυμνασίων του νομού Μεσσηνίας διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και με καθηγητές/τριες-φιλολόγους του νομού, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Βιβλιοθήκης και της εφαρμογής καλών πρακτικών, ως συνέχεια του πρώτου διαγωνισμού που οργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης κατά το σχολικό έτος 2016-17.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε τρεις φάσεις. Η 1η φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στα σχολεία των μαθητών/τριών που δήλωσαν συμμετοχή στις 22 Φεβρουαρίου 2018. Τα θέματα θα σταλούν ταυτόχρονα στις 12:30΄ από επιτροπή μέσω της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας. Η 2η φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, στις 25 Φεβρουαρίου 2018. Οι μαθητές/τριες θα διαγωνισθούν γραπτώς από τις 10:30΄ - 11:30΄σε αίθουσες του σχολείου κατά τάξη. Η 3η φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί επίσης στις 25 Φεβρουαρίου 2018, στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας. Στη φάση αυτή συμμετέχουν οι 5 μαθητές/τριες της 2ης φάσης από κάθε τάξη που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία.

Ο νικητής από κάθε τάξη θα πάρει ως δώρο ένα tablet ενώ οι υπόλοιποι 4 μαθητές/τριες από κάθε τάξη που θα διαγωνισθούν στην 3η φάση, θα πάρουν δώρο ένα λεξικό. Όλοι οι μαθητές/τριες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα