Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 17:53

Σεμινάριο για τις πωλήσεις στη Λακωνία

«Τεχνικές Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων» είναι το θέμα ανοιχτού σεμιναρίου που διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή με τον πελάτη ώστε να επιτευχθεί μία πώληση.

Το σεμινάριο, διάρκειας 16 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας (Ξανθάκη 3, Γύθειο,) τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Σάββατο  10/03/2018  και ώρες 09:00-17:00 και

Κυριακή   11/03/2018 και ώρες  09:00-17:00

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Περικλής Κατριβάνος, κάτοχος ΜΒΑ από το Nottingham Trent University με 20ετή εμπειρία στον τομέα των Πωλήσεων, έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στα τμήματα πωλήσεων τόσο πολυεθνικών όσο και ελληνικών εταιρειών.

Στους συμμετέχοντες θα αποδοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για τα μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας, με απαραίτητη προϋπόθεση, την ταμειακή τους ενημερότητα, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 € / άτομο, ενώ για τα μη μέλη ή για τα μέλη με ανεξόφλητες συνδρομές προς το Επιμελητήριο το κόστος ανέρχεται στα 70,00€ / άτομο.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται συνοδευόμενες από το αποδεικτικό κατάθεσης των χρημάτων, ταχυδρομικώς, με φαξ στο 2733022008 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα