Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 12:00

Αιτήσεις για Μάστερ στα Χρηματοοικονομικά του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Αιτήσεις για Μάστερ στα Χρηματοοικονομικά του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Αιτήσεις για εισαγωγή της νέας σειράς μεταπτυχιακών φοιτητών για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Χρηματοοικονομικά/Master of Science (Μ.Sc) in Finance» θα δέχεται έως τις 18 Δεκεμβρίου, το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου.

Το Μάστερ στα Χρηματοοικονομικά, το οποίο διανύει τον τρίτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του, στοχεύει να εκπαιδεύσει στην επιστήμη του χρήματος και των σύγχρονων χρηματοοικονομικών προϊόντων τους νέους επιστήμονες, αλλά και τα πεπειραμένα στελέχη επιχειρήσεων, υπηρεσιών και οργανισμών και να αποτελέσει όχι απλά ένα πτυχίο, αλλά εφόδιο καριέρας που θα τους επιτρέψει να διακριθούν στον επαγγελματικό στίβο.

Το Π.Μ.Σ. οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στα Χρηματοοικονομικά, «Master of Science (Μ.Sc) in Finance». Η διάρκεια του Π.Μ.Σ. είναι τρία (3) εξάμηνα εκ των οποίων το 3ο εξάμηνο διατίθεται για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας.

Αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής των μαθημάτων, τις ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν με την αίτησή τους οι υποψήφιοι φοιτητές, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού fin.teipel.gr.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2721045216 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022