Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 14:16

Νέος χώρος πρασίνου στα Φάρσαλα

Νέες αστικές αναπλάσεις θα διαμορφωθούν στα Φάρσαλα με χρηματοδότηση από το Leader της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Νέος χώρος πρασίνου διαμορφώνεται στα Φάρσαλα, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός ενέκρινε την υπογραφή της σύμβασης, ώστε να αρχίσει το νέο έργο με τίτλο «Αστικές Αναπλάσεις πόλης Φαρσάλων ΙΙ» με συνολικό προϋπολογισμό 107.000 ευρώ και με φορέα υλοποίησης τον  Δήμο Φαρσάλων.

«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης νομού Λάρισας που διαχειρίζεται το πρόγραμμα Leader  στην περιοχή, ξεκινά ένα νέο έργο αστικής ανάπλασης στα Φάρσαλα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Δημιουργούμε και αποδίδουμε στους κατοίκους έναν ακόμη  δημόσιο χώρο πρασίνου, που ομορφαίνει την εικόνα της πόλης, ενεργοποιεί την κοινωνία της γειτονιάς,  βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το έργο αυτό αφορά τις εργασίες διαμόρφωσης και ανάπλασης στο Ο.Τ. Γ 304 Β, που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Παύλου στην πόλη των Φαρσάλων. Θα περιλαμβάνει την αφαίρεση φυτικής γης, τη μόρφωση επιφάνειας εδάφους, επιχώσεις, την πλήρωση με φυτική γη για δημιουργία παρτεριών, τις πλακοστρώσεις, την τοποθέτηση αρδευτικών συστημάτων, τη φύτευση δέντρων και θάμνων, την εγκατάσταση χλοοτάπητα, τις εργασίες εγκατάστασης δικτύου φωτισμού και την τοποθέτηση φωτιστικών.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2022

Περισσότερο διαβασμένα