Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 11:28

Σούπερ μάρκετ - καταστήματα: Το ωράριο λειτουργίας μέχρι την Πρωτοχρονιά

Σε ισχύ έχει τεθεί τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το εορταστικό ωράριο λειτουργίας σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ.  Υπενθυμίζεται ότι χθες, τελευταία Κυριακή του χρόνου, άνοιξαν με ειδικό ωράριο λόγω των γιορτών ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα που δουλεύουν με click away, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown.

Από σήμερα, Δευτέρα, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα επέρχονται στην «κανονική» λειτουργία τους. Σε ό,τι αφορά στα εμπορικά καταστήματα - εκτός από τα βιβλιοπωλεία - η μόνη δυνατότητα συναλλαγής που υπάρχει είναι το click away, δηλαδή η παραλαβή προϊόντος για το οποίο έχει γίνει προπαραγγελία. Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μέσω κινητών συσκευών με την εφαρμογή NFC που επιτρέπει την επικοινωνία υπηρεσιών e-banking με το POS μιας επιχείρησης.  

Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά μέχρι την Πρωτοχρονιά  

Ανοιχτά έως τις 21:00 θα παραμείνουν από σήμερα, Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη, τα σούπερ μάρκετ της χώρας.  Ωστόσο, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, καθώς τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν με ωράριο 08:00 - 20:00. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.news247.gr

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα