Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 13:26

Επίδομα 534 ευρώ: Τι ισχύει για τις αναστολές Δεκεμβρίου

Ύψους έως 534 ευρώ θα είναι το επίδομα που θα λάβουν οι εργαζόμενοι, εν μέσω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ, εφόσον η σύμβασή τους τέθηκε σε αναστολή εντός του Δεκεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι, η σύμβαση των οποίων τέθηκε σε αναστολή μέσα στον Δεκέμβριο εξαιτίας του δεύτερου εθνικού lockdown που είναι σε ισχύ για τη νόσο COVID-19, θα λάβουν επίδομα ύψους έως 534 ευρώ αρκεί να υποβάλουν τη σχετική διαδικτυακή αίτηση.

Πότε θα πληρωθεί το επίδομα για την αναστολή Δεκεμβρίου

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, έχει δήλωσε πως η πληρωμή του επιδόματος θα γίνει εντός Δεκεμβρίου, αλλά η ημερομηνία δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα ύψους έως 800 ευρώ τον Νοέμβριο για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή, άρχισε να πληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου και η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου.

Ως εκ τούτου, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να ακολουθηθεί ανάλογη πρακτική και το επίδομα ύψους έως 534 ευρώ σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που έκλεισαν να αρχίσει να καταβάλλεται στα τέλη Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο ergasiakanea.eu

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα