Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 16:28

Διαδικτυακή εκδήλωση για την κυκλική οικονομία και βιώσιμη ανάπτυξη στην Μεσσηνία

Διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου με θέμα: “Κυκλική οικονομία και βιώσιμη ανάπτυξη στην Μεσσηνία”, από το Παράρτημα Καλαμάτας του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ελλάδος.

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν εμπειρίες, καλές πρακτικές και τρόποι εφαρμογής των καινοτομιών για την προστασία τού περιβάλλοντος μέσω της κυκλικής οικονομίας. Στη δράση συμμετέχουν η Μυρτώ Φοίφα Εκπαιδευτικός Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Δημιουργός RE:THINK PROJECT, Προέδρος της RE:THINK Κοιν.Σ.Επ, ο Νάσος Μάκιος Περιβαλλοντικός Δ/ντης της "Κλήμης" και ο Ανδρέας Τσουκαλάς ιδιοκτήτης της μονάδας "Ανακύκλωση ΑΔΡΑΝΩΝ ΑΕΚΚ" - θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Περ. Πελοποννήσου.

Η δράση διοργανώνεται από με την υποστήριξη της "Φάος" ΚοινΣΕπ. Συντονίζει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ηλίας Μαραβάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, με ελεύθερη δήλωση συμμετοχής εδώ https://www.facebook.com/events/412481353266689

Το Κalamata Session, συμπεριλαμβάνεται στα YEC Talks, τα οποία είναι μια σειρά από σύντομες ανοιχτές ομιλίες σχετικές με την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα, οι οποίες έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν και να δικτυώσουν. Λόγω της πανδημίας η δράση πραγματοποιείται 100% Οnline, ως Virtual YECTalks από πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Τα YECTalks είναι μια διαδραστική εμπειρία ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δικτύωσης της τοπικής κοινωνίας. Στόχος της δράσης είναι η επανεκκίνηση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Μεσσηνίας και κατ΄ επέκταση της Ελλάδας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε χαλαρό κλίμα και φέρνουν σε επαφή τον κόσμο με επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Τουρισμού, του Design, της Νομικής και γενικά ανθρώπους που έχουν ανησυχίες και ιδέες, που δημιουργούν και ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν.

Οι ομιλητές αποτελούνται από επαγγελματίες, επιχειρηματίες, καθηγητές, δημόσια πρόσωπα, φοιτητές και ερευνητές που έχουν εμπειρία, πάθος για το αντικείμενο τους και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα