Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, στις 12-13 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 18.00, ενώ σε ότι αφορά τα “Greek Panorama B2B Sessions” που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στους επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθούν στις 11 Μαΐου 2017. Ηδη μάλιστα τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με το Β2Β να κεντρίζει το ενδιαφέρον επαγγελματιών της αμερικανικής ταξιδιωτικής αγοράς, για κατ' ιδίαν επαγγελματικές συναντήσεις με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και εκπροσώπους φορέων διαφόρων προορισμών. Το Β2Β event της έκθεσης «Greek Panorama» θα διοργανωθεί στον high-end πολυχώρο “Kellari” και θα συνδυαστεί με show γαστρονομίας ελληνικών γεύσεων από διακεκριμένους chefs.
Στο πλευρό της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας, στέκονται για άλλη μια φορά οι ομογενείς, αλλά και σύσσωμη η ελληνοαμερικανική κοινότητα. Σπουδαίες προσωπικότητες θα δώσουν δυναμικό «παρών», όπως ο υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος (Dean) Καρνάζης, ο οποίος θα υπογράφει το βιβλίο του «The road to Sparta» και ο πρώην επαγγελματίας παίκτης του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, Νίκος Κουτουβίδης.
Παράλληλα με την έκθεση, θα κυκλοφορήσει και το 1ο τεύχος του ελληνοαμερικάνικου περιοδικού Hellas Blu, το οποίο θα φιλοξενεί συνέντευξη του Έλληνα αστέρα του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Ντιν Καρνάζη και της καταξιωμένης σεφ, Μαρίας Λόη, η οποία διατηρεί τη δική της επιχείρηση στη Νέα Υόρκη.
Η «Greek Panorama» και οι παράλληλες εκδηλώσεις της, αποτελούν έναν από τους κύριους άξονες της στρατηγικής της Hellas North American Events Inc. για την αγορά της Β. Αμερικής, καθώς το πλάνο το οποίο έχει σχεδιαστεί περιλαμβάνει δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Με αφορμή την τελική ευθεία της Έκθεσης, ο Γενικός Διευθυντής της North Events, κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που φτάσαμε ένα βήμα πριν την έναρξη μιας Έκθεσης, η οποία στόχο έχει να διαφημιστεί η Ελλάδα παντού! Με βασικά στοιχεία τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και την Γαστρονομία, δημιουργείται μία επιτυχημένη συνταγή, ώστε το άρωμα της Ελλάδας να κατακλύσει αρχικά τη Νέα Υόρκη και στην πορεία τον κόσμο. Οι συμμετοχές από τα Β2Β είναι τόσες πολλές, οι οποίες μας δίνουν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε την Greek Panorama όχι ως μία απλή ετήσια Έκθεση, αλλά ως ένα θεσμό πολλά υποσχόμενο για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν και στέκονται πλάι μας, όπως είναι η ελληνική πρεσβεία της Ουάσινγκτον, το υπουργείο Τουρισμού, το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο Τουρισμού και οι ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, ΞΕΕ, ΠΟΞ, fedHATTA. Πάνω από όλα, όμως, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον απλό κόσμο, τους ομογενείς μας, οι οποίοι έδειξαν από την αρχή ότι είναι δίπλα μας. Σας περιμένουμε, λοιπόν, στις 12 και 13 Μαΐου στον Grand Central Terminal για να απολαύσουμε την Ελλάδα».
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.greekpanorama.com/