Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 10:15

Σημαντικό διήμερο με επιχειρηματικές συναντήσεις 70 οινοποιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είκοσι έξη αγοραστές οίνου οι οποίοι συνοδεύονται από 3 εκπροσώπους κλαδικών εντύπων συμμετέχουν σε πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με συνολικά  70 οινοποιούς.

Σήμερα και αύριο βρίσκονται στην Αθήνα για επαφές 6 αγοραστές από την Ιαπωνία, 6 από την Κορέα, 5 από την Πολωνία, 5 από το Βέλγιο και 4 από τη Ρωσία. Τους αγοραστές από την Κορέα, την Πολωνία και το Βέλγιο τους συνοδεύουν εκπρόσωποι κλαδικών εντύπων (Κορέα: Wine Review, Βέλγιο: Vinopres S.A, Πολωνία: Ferment), οι οποίοι στη συνέχεια θα ετοιμάσουν αφιερώματα στο ελληνικό κρασί.

Σήμερα ‪ο οργανισμός ‬Enterprise Greece, έχει οργανώσει‪ για τους προσκεκλημένους αγοραστές παρουσίαση του ελληνικού αμπελώνα από τον Master Of Wine, Κωνσταντίνο Λαζαράκη, και στη συνεχεία θα επισκεφθούν το Οινόραμα. ‪Την Τρίτη 5 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές συναντήσεις στην Αθήνα όπου θα συμμετέχουν 36 οινοποιεία από τη Νότιο και Κεντρική Ελλάδα‬ ενώ‪ την Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη όπου συμμετέχουν 33 οινοποιεία από τη Βόρειο Ελλάδα. Το ταξίδι των αγοραστών περιλαμβάνει και επίσκεψη στους αμπελώνες της Νάουσας.  

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα