Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 22:45

Νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η εταιρεία Biosolids

Νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί η εταιρεία Biosolids SA, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αποτελώντας το 46ο μέλος της ένωσης, η Biosolids συμβάλλει καθοριστικά τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και στην προώθηση του παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού της χώρας μας, αλλά και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, διατηρώντας το τρίπτυχο της Έδρας, Παραγωγής και Ιδιοκτησίας της στην Ελλάδα.

H Biosolids ιδρύθηκε 2012 στην Σκύδρα του Ν. Πέλλας με σκοπό την ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων και της βιομάζας με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της μέσα από συνεχή ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιεί στο εργαστήριο που διαθέτει στη μονάδα παραγωγής, αλλά και σε συνεργασία με Διαπιστευμένα Εργαστήρια, όπως το Εργαστήριο Περιβάλλοντος του Μετσόβιου Πανεπιστημίου Αθηνών και το Μπενάκειο Εδαφολογικό Ινστιτούτο.

Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης Ποιότητας και σύστημα Περιβαλλοντικής διαχείρισης από την Lloyd's Register κατά BS EN ISO 14001:2004 & BS EN ISO 9001:2008 και αποτελεί μέλος του European Compost Network. Παράλληλα, από το 2015 η Biosolids συνεργάζεται με το κολλέγιο PERROTIS της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής πραγματοποιώντας μελέτες εφαρμογής λίπανσης με το compost. Το 2017 η επιχείρηση ξεκίνησε τις εξαγωγές στην Κύπρο και σύντομα θα εξάγει και σε βαλκανικές χώρες.

AΠΕ ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα