Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 15:09

Trikalinos Αυγοτάραχο: "Καλύτερο Τοπικό Gourmet Προϊόν" στα LSG Awards 2024

Trikalinos Αυγοτάραχο: "Καλύτερο Τοπικό Gourmet Προϊόν" στα LSG Awards 2024

Η εταιρεία Τρικαλινός διακρίθηκε στα LSG Awards (Luxury Side of Greece), στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Τουρισμού Πολυτελείας που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024. 

Ειδικότερα, το Trikalinos Αυγοτάραχο απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Τοπικού Gourmet Προϊόντος (Best Local Gourmet Product). Πρόκειται για ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την υψηλή γαστρονομική του αξία, αποτελώντας κορυφαία επιλογή τόσο για την εγχώρια όσο και για τη διεθνή αγορά. Το Trikalinos Αυγοτάραχο έχει καταταχθεί ανάμεσα στα 30 καλύτερα και πιο υγιεινά τρόφιμα παγκοσμίως, γεγονός που υπογραμμίζει τη διεθνή του αναγνώριση.

Τα LSG Awards επιβραβεύουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις που διακρίνονται για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του πολυτελούς τουρισμού στην Ελλάδα. Η Τρικαλινός κατέκτησε αυτή τη διάκριση χάρη στην αφοσίωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, αναδεικνύοντας τα προϊόντα της ως ιδανική επιλογή για επαγγελματίες σεφ και λάτρεις της γαστρονομίας.

Η εταιρεία Τρικαλινός με αδιαπραγμάτευτες αξίες την ποιότητα και την καινοτομία, συμβάλλει ενεργά στη διεθνή ανάδειξη της πλούσιας ελληνικής γαστρονομίας μέσω των προϊόντων της.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022