Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 17:07

Διεύρυνση συνεργασίας Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και Foodlink

Τη συνεργασία της με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ διατήρησε και διεύρυνε η εταιρεία Foodlink, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, το Νοέμβριο 2017, η HEINEKEN NV, μητρική της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, διεξήγαγε διαγωνισμό για την ανάθεση διαφόρων κομματιών του μεταφορικού έργου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Ελλάδα. Στον διαγωνισμό αυτό, κλήθηκαν να λάβουν μέρος τόσο διεθνείς όσο και ελληνικές εταιρείες. Μεταξύ των εταιρειών αυτών ήταν και η FOODLINK. Τον Μάρτιο του 2018, η HEINEKEN ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και η FOODLINK όχι μόνο διατήρησε το έργο που είχε με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία από το 2012, αλλά διεύρυνε τη συνεργασία της, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η FOODLINK ανέλαβε τη μεταφορά των προϊόντων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας από το εργοστάσιο της εταιρείας στην Πάτρα, προς Αθήνα, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα, Βοιωτία, Εύβοια και Ιόνια νησιά, τη μεταφορά του νερού ΙΟΛΗ από το εργοστάσιο εμφιάλωσής του στην Λαμία σε Αθήνα και Πάτρα, αλλά και παραδόσεις νερού απευθείας σε πελάτες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Νοτιοδυτική Ελλάδα.

Τα εκτιμώμενα συνολικά ετήσια έσοδα της FOODLINK από την συνεργασία της με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία προσαυξάνονται λόγω του νέου έργου, κατά περίπου 2 έως 3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την εταιρεία.

AΠΕ ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα