Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 21:55

Πρώτη συνάντηση του «Δικτύου για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» 

Συνάντηση των φορέων υποστήριξης, η πρώτη του «Δικτύου για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα», πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (ΝΕΟ Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής).

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η πρόταση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του ετήσιου διαγωνισμού της Επιτροπής των Περιφερειών η οποία έτυχε θετικής αποδοχής στην διαδικασία αξιολόγησης και έλαβε ένα από τα τρία βραβεία της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας για το έτος 2017 και αφορά στην επιδοκιμασία του σχεδιασμού της Περιφέρειας για την ενίσχυση της  επιχειρηματικότητας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Δυτική  Ελλάδα, έχοντας στο επίκεντρο την έννοια της δικτύωσης.

Για την θετική έκβαση της πρότασης καταλυτικής σημασίας ήταν η υποστήριξη των φορέων με την παροχή σχετικής επιστολής υποστήριξης, προσδίδοντας την απαραίτητη δυναμική  μιας ευρείας συμμαχίας για την από κοινού ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί το Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού - Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Επιμελητήριο Ηλείας, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών-ΚΕΠΕ.

Στη συνάντηση αυτή θα γίνει μια παρουσίαση του περιεχομένου της πρότασης της ΠΔΕ και ανταλλαγή απόψεων για τον τρόπο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαιτούμενων δράσεων.
Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα