Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 12:57

Διοργάνωση Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, ANUFOOD Brazil 2022

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, ANUFOOD Brazil 2022 του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2022, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, μετά την πραγματοποίηση της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2021 τον Οκτώβριο.

Όσοι συμμετάσχουν στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο της ANUFOOD Brazil 2022, θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους σε μία αγορά 212 εκατ. καταναλωτών, καθώς και στις αγορές των άλλων χωρών της Λατινικής Αμερικής.

Η Βραζιλία προσφέρεται για τα ελληνικά ποιοτικά τρόφιμα διότι:

Οι Βραζιλιάνοι καταναλωτές προτιμούν τα εισαγόμενα ευρωπαϊκά προϊόντα.

Οι 37.700 βραζιλιάνικες βιομηχανίες τροφίμων εισάγουν πολλές από τις πρώτες ύλες τους για να ανταποκριθούν στην τεράστια εσωτερική κατανάλωση (10 δισ. δολάρια το 2016).

Υπάρχει υψηλή ζήτηση για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Ο κλάδος τροφίμων και ποτών στη Βραζιλία είχε ανάπτυξη 12,8% το 2020, αποτελώντας το 10,5% του ΑΕΠ, ενώ ο κλάδος των οργανικών τροφίμων κατέγραψε ανάπτυξη 30% την ίδια χρονιά.

Στη χώρα λειτουργούν περί τα 91.000 super markets, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά 28 εκατ. καταναλωτές.

Στην ANUFOOD Brazil θα προβληθούν 600+ brands προϊόντων σε 20.000 μ2. Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν περισσότεροι από 15.000 επαγγελματίες εισαγωγείς και έμποροι από όλη τη Λατινική Αμερική.

Υπενθυμίζεται ότι στην Περιφέρεια Σάο Πάολο το ποσοστό εμβολιασμού ενηλίκων έχει ξεπεράσει το 90% και σε όλη τη Βραζιλία πλησιάζει το 70%.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες έχουν προθεσμία να δηλώσουν συμμετοχή στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο της ANUFOOD Brazil, μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2022, στο E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

 

AΠΕ-ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2022

Περισσότερο διαβασμένα