Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 20:29

Δήμος Πύλου - Νέστορος: Διήμερη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σε συνεργασία με το Μανιατάκειον Ίδρυμα, στα πλαίσια των επιμορφωτικών δράσεων για τη Μεσογειακή Διατροφή, υλοποιεί διήμερη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες Εστίασης και Φιλοξενίας με θέμα: «Η Μεσογειακή Διατροφή ως εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος».

Οι διαλέξεις επικεντρώνονται στον τρόπο ανάπτυξης των επιχειρήσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με γνώμονα την πλούσια πολιτιστική και διατροφική κληρονομιά του τόπου μας και την προώθηση αυτής στους επισκέπτες.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών από τον χώρο της Εστίασης και του Τουρισμού, προσφέρεται στους επιχειρηματίες της περιοχής η δυνατότητα να γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αναδείξουν την τοπική μας κουλτούρα, επωφελούμενοι από τα εξαιρετικά αγροτικά τοπικά προϊόντα, ενώ θα μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους σε ένα ευρύτερο κοινό, εξασφαλίζοντας την αναγκαία τεχνογνωσία για την ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους.

Η διήμερη εκπαίδευση θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, στις 23 και 24 Απριλίου 2021. Παρέχεται από τον Δήμο Πύλου-Νέστορος δωρεάν προς τους επιχειρηματίες Εστίασης και Διαμονής, με αυστηρή προτεραιότητα σε όσους δραστηριοποιούνται στην επικράτειά του και κάνουν προεγγραφή, καθώς η θέσεις είναι περιορισμένες.

Για συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε καλώντας στα τηλέφωνα 2723360211, 2723360202 ή στέλνοντας E-mail στην ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα