Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 19:00

Επιμελητήριο Λακωνίας: Δημιουργείται δίκτυο γυναικών επιχειρηματιών

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις γυναίκες μέλη του Επιμελητηρίου για τη δημιουργία ενός δικτύου γυναικών επιχειρηματιών.

Όπως γίνεται γνωστό, η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στον νομό.

Ειδικότερα, η επιστολή της υπεύθυνης του δικτύου Αιμιλίας Ρηγάκου έχει ως εξής:

"Αγαπητές μας Κυρίες της Λακωνίας,

Ύστερα από τις δύο συναντήσεις μας στην Σπάρτη και την επίσημη δημιουργία του ICC WOMEN HELLAS Cluster of Lakonia ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση για την ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και δημιουργικότητας στην περιοχή μας και την ανάδειξη των προϊόντων της Λακωνίας.

Αυτό θα το πετύχουμε μέσω δράσεων στον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό, διότι οι τομείς αυτοί μπορεί να αποτελέσουν το βασικό πυλώνα επανάκαμψης της τοπικής μας οικονομίας.

Θα χρειαστεί όμως η συστράτευση όσο το δυνατό περισσότερων ‘Λακαίνων’ από τον εμπορικό, επιχειρηματικό, αγροτικό, τουριστικό και μεταποιητικό τομέα, την εστίαση, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, τις τέχνες και τις επιστήμες, αλλά και όλων των γυναικών που βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης τρόπου ανάδειξης των δυνατοτήτων που κρύβει η καθεμία από εμάς μέσα της.

Σας χρειαζόμαστε όλες δίπλα μας!

Η πρωτοβουλία μας αυτή έχει ως στόχο τη κοινή πρόοδο και ανάπτυξη, αλλά και την στήριξη και υποβοήθηση κάθε μιας που θα συμμετάσχει μαζί μας! Στη διάθεσή σας, στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία".


Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα