Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 18:10

Νέο, ενισχυμένο αντισηπτικό λανσάρει η εταιρεία ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ

Ξεκίνησε η παραγωγή και η διάθεση του νέου αντισηπτικού διαλύματος Alpha Protect Plus, εγκεκριμένου από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, από την ελληνική εταιρεία Ν.Γ Καλλικούνης Α.Ε.

To νέο ενισχυμένο προϊόν, με 80% αιθυλική αλκοόλη διαθέτει αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή δράση αλλά ταυτόχρονα φροντίζει για την ενυδάτωση και την περιποίηση των χεριών μας.

Αξίζει επίσης, να σημειωθεί ότι είναι από τα ελάχιστα προϊόντα, και δη εγχώρια, που διαθέτουν τόσο υψηλό ποσοστό αλκοόλης, το οποίο το κάνει σαφώς πιο αποτελεσματικό από άλλα ήπια αντισηπτικά διαλύματα, καθώς και ότι η εταιρεία Ν.Γ Καλλικούνης Α.Ε είναι από τις μοναδικές στην Ελλάδα με άδεια παραγωγής βιοκτόνων και απολυμαντικών προϊόντων από τον ΕΟΦ, που αυτή τη στιγμή παράγουν βιοκτόνο αντισηπτικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, "η Callicounis Health Cosmetics συνεχίζει αδιάκοπα την παραγωγή των δυο νέων προϊόντων της, Alpha Protect και Alpha Protect Plus, καθώς η χώρα μας βρίσκεται μπροστά στο δεύτερο κύμα της Πανδημίας, ώστε αύτη να καταστεί πανέτοιμη απέναντι στην απειλή του Covid-19, τηρώντας στάση ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.". 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα