Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 12:10

Νέα περιβαλλοντική διάκριση για την εταιρεία «Κλήμης»

Η μεσσηνιακή εταιρεία «Κλήμης» διακρίθηκε και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2018-2019.

Στο πλαίσιο της 2ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε 2-4 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) Παπαδάκης Αντώνης ανακοίνωσε τις ελληνικές εταιρείες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2018-2019 (European Business Awards for the Environment), καθώς και τους υποψηφίους για τα Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος.

Στην 1η κατηγορία Management (micro & small) διακρίθηκε η εταιρεία «Κλήμης», η οποία έχει βραβευθεί στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του Κοινοτικού Συστήματος Οικολογικής Διαχείρισης και Ελέγχου (Eco-Management and Audit Scheme – EMAS), έναν διαγωνισμό που επίσης διοργανώνει η DG Environment.

Οι διακριθέντες στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον καθώς και οι νικητές των Ελληνικών Βραβείων Περιβάλλοντος θα βραβευτούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Αθήνα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα