Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 12:10

Νέα περιβαλλοντική διάκριση για την εταιρεία «Κλήμης»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η μεσσηνιακή εταιρεία «Κλήμης» διακρίθηκε και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2018-2019.

Στο πλαίσιο της 2ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε 2-4 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) Παπαδάκης Αντώνης ανακοίνωσε τις ελληνικές εταιρείες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2018-2019 (European Business Awards for the Environment), καθώς και τους υποψηφίους για τα Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος.

Στην 1η κατηγορία Management (micro & small) διακρίθηκε η εταιρεία «Κλήμης», η οποία έχει βραβευθεί στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του Κοινοτικού Συστήματος Οικολογικής Διαχείρισης και Ελέγχου (Eco-Management and Audit Scheme – EMAS), έναν διαγωνισμό που επίσης διοργανώνει η DG Environment.

Οι διακριθέντες στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον καθώς και οι νικητές των Ελληνικών Βραβείων Περιβάλλοντος θα βραβευτούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Αθήνα.