Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 09:23

Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για την Τυροκομική Μεσσήνης-Αφοί Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ

Το "Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020-2021" κέρδισαν τα προϊόντα της Τυροκομικής Μεσσήνης-Αφοί Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ.

Το βραβείο αυτό καθιερώνει την εταιρία ως πρέσβειρα της αυθεντικής Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.
Η πιστοποίηση έγινε από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders® GTBB που αφορά στην προώθηση της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους branding και την επιχειρηματική πλατφόρμα δικτύωσης για την ??Ελλάδα και την παγκόσμια εκπροσώπησή της.
Τα διάσημα βραβεία που αναφέρονται ως «top honors» από την GTBB διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και απονέμονται αποκλειστικά σε κορυφαίες ελληνικές μάρκες για τα άριστα ποιοτικά τους πρότυπα και τη συμμόρφωσή τους με τις βασικές αξίες.
Η διαδικασία πιστοποίησης υλοποιήθηκε με το Πρωτότυπο GTBB, το οποίο υιοθετεί μια πολιτική συγκεκριμένου πρωτοκόλλου και μια εκσυγχρονισμένη μέθοδο αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκε από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων GTBB σχετικά με τα πρότυπα ποιότητας και γεύσης υψηλής αξίας.
Η Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ θα συμμετάσχει στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του Greek Taste Beyond Borders® GTBB - AMBASSADORS OF TASTE® GLOBAL CONFERENCE στην Αθήνα, μεταξύ άλλων πιστοποιημένων εμπορικών σημάτων από τον οργανισμό GTBB.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (SNFCC) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ. και της Πόλης των Αθηνών.
Σε σύνολο 13 διαγωνισμών τα προϊόντα της Τυροκομικής έχουν αποσπάσει συνολικά 33 βραβεία.
(2 Superior Taste Award, 10 Χρυσά , 12 Ασημένια , 9 Χάλκινα ).

Αυτό οφείλεται ασφαλώς στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που εφαρμόζουμε, απαρεγκλίτως από το 1950 μέχρι σήμερα και φυσικά στην ποιότητα του γάλακτος και των σύγχρονων εγκαταστάσεων.

https://www.greektastebeyondborders.com/…/messini-cheesem…/…

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα