Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 08:50

Επιχειρήσεις της περιφέρειας Αττικής στην διεθνή έκθεση Natural & Organic Products Asia

Επιχειρήσεις της περιφέρειας Αττικής στην διεθνή έκθεση Natural & Organic Products Asia

Η περιφέρεια Αττικής προτίθεται να λάβει μέρος στην φετινή διεθνή έκθεση φυσικών και βιολογικών προϊόντων «Natural & Organic Products Asia» και να επιδοτήσει επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν.

Για το λόγο αυτό εξέδωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερό της.

Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 31 Αυγούστου 2018 στο Hong Kong (Convention and Exhibition Centre).

Σκοπός της περιφέρειας Αττικής με την παρουσία της στη διοργάνωση «Natural & Organic Products Asia», όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της και παράλληλα να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές του εξωτερικού.

Η περιφέρεια θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση περιπτέρων εμβαδού 4τ.μ. καθώς και για το Mandatory Marketing Package (το υπόλοιπο 40% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες). Κατά συνέπεια, το εναπομείναν κόστος για τον κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 1.203 ευρώ ± 7% (ανάλογα με την ισοτιμία δολαρίου και ευρώ). Η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται περίπου στα 698 ευρώ και του Mandatory Marketing Package στα 217 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αττικής με εξαγωγικό προσανατολισμό καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τΙς 31 Ιανουαρίου 2018 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Για να δείτε την πρόσκληση και να κάνετε αίτηση, πατήστε εδώ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022