Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 21:07

Τιμώμενος προορισμός η Πελοπόννησος στην 3η “Grecka Panorama” στη Βαρσοβία

Στην “Grecka Panorama” που πραγματοποιήθηκε από την 1η έως τις 3 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία της Πολωνίας έδωσε το "παρών" η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η συγκεκριμένη έκθεση πρόβαλλε αποκλειστικά την Ελλάδα στην Πολωνία, και στη φετινή διοργάνωση τιμώμενος προορισμός ήταν η Πελοπόννησος.
Το περίπτερο της περιφέρειας φιλοξένησε επιχειρηματίες από όλη την Πελοπόννησο, οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις με την ποικιλία των προσφερόμενων τουριστικών τους προϊόντων. Συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Τολού, καθώς και μεμονωμένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι διαφήμισαν τουριστικές υπηρεσίες, όπως κάμπινγκ, εξειδικευμένες πολιτιστικές διαδρομές, οινοτουρισμό, τουριστικά πακέτα διακοπών κ.α.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν γαστρονομικές επιδείξεις με παραδοσιακές πελοποννησιακές συνταγές, ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης έγιναν και γευσιγνωσίες του πελοποννησιακού ελαιολάδου από το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας.
Την έκθεση τουρισμού, πολιτισμού και προϊόντων “Grecka Panorama” επισκέφθηκαν tour operator, travel agent και εισαγωγείς δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Πελοπόννησο, η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σημαντική άνοδο όσον αφορά την πολωνική αγορά, ενώ Πολωνοί επιχειρηματίες  εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις στην Πελοπόννησο.
Στο περίπτερο της περιφέρειας Πελοποννήσου η θεματική αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου υποδέχθηκε τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Μαζόβια της Πολωνία, Izabela Stelmanska διευθύντρια προβολής, πολιτισμού και τουρισμού, Justyna Niedzielak διευθύντρια του Γραφείου Επιχειρηματικής συνεργασίας και τη διευθύντρια του περιφερειάρχη Dorota Pozorek.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα