Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 09:25

Ανακοινώθηκαν από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα οι εντεταλμένοι σύμβουλοι

Τρεις εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους, στους τομείς του τουρισμού, του αθλητισμού καθώς και για την οργάνωση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ανακοίνωσε εχθές στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, εντεταλμένη σύμβουλος στον τομέα του τουρισμού ορίστηκε η Μεσσήνια Αννα Καλογεροπούλου, η οποία -όπως είπε ο Π. Νίκας- έχει προηγούμενη μακρά εμπειρία στα εν λόγω θέματα. Στις αρμοδιότητές της εμπίπτουν, μεταξύ άλλων, η συγκρότηση της επιτροπής τουρισμού και προβολής της Περιφέρειας, όπως και η συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιπλέον στον τομέα του αθλητισμού, ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος ο Αργείος Γιάννης Μαντζούνης, ο οποίος θα επωμιστεί την προσπάθεια για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και την αναβάθμιση της αθλητικής παρουσίας της Περιφέρειας.

Τέλος σύμβουλος Λακωνίας ορίστηκε εντεταλμένη η Μαργαρίτα Σπυριδάκου, για την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το 2021 για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η εν λόγω σύμβουλος θα έχει την ευθύνη της συνεργασίας με τους κατά τόπους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και με την πανελλαδική επιτροπή των εκδηλώσεων.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα