Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 21:04

Γιώργος Λεβεντάκης: "Το κατάστημα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, 24 ώρες το 24ωρο" (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Το κατάστημα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Διανυκτερεύει. Καθ΄όλο το 24ωρο είναι δικό σας, σάς ανήκει" τόνισε μεταξύ άλλων μετά την ορκωμοσία του, στην κατάμεστη πλατεία δημαρχείου ο νέος δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Δήλωσε βέβαιος πως το επόμενο διάστημα όλοι θα μιλάνε για την Τριφυλία, έναν τόπο που αξίζει μεγαλύτερη προσοχή και στήριξη. Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων, πριν τις εκλογές, είπε στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του δήμου: "Μη με ψηφίσετε, γιατί θα πάτε για δουλειά. Η απαξίωση του κάθε πολίτη είναι και εις βάρος του τόπου. Εδώ είναι η περιουσία τους, εδώ είναι τα παιδιά τους. Τι εικόνα δείχνουμε;" Και συμπλήρωσε: "Σ΄αυτό και στο θέμα της καθαριότητας, το οποίο θα φροντίσω και πολύ προσωπικά, θα ζητήσω και τη δική σας συμμετοχή και τη δική σας συμπαράσταση" είπε απευθυνόμενος στους δημότες. 

Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος. Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ενώ ο απερχόμενος δήμαρχος Παν. Κατσίβελας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του. Στην ομιλία του ο κ. Λεβεντάκης, έχοντας ακούσει τις δεσμεύσεις του κ. Λαμπρόπουλου για το Τσακώνα - Καλό Νερό και το Καλό Νερό Πύργος, έθιξε το θέμα του δρόμου Κυπαρισσία Γαργαλιάνοι, για τον οποίο όπως είπε δεν έγινε λόγος. "Θέλω και πρέπει να βοηθηθούμε" τόνισε αφού προηγουμένως αρκετές φορές είχε σημειώσει πως η Τριφυλία δεν έχει τύχει της προσοχής που της αξίζει, μέχρι τώρα.

Δείτε το βίντεο από την ορκωμοσία και την ομιλία:

{yendifplayer type=video youtube=https://youtu.be/8dhHpzkw4bE}

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022