Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 10:53

Μπουντρούκας: "Οι στρεβλώσεις του εκλογικού νόμου έδωσαν τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα"

Αγώνα ώστε να μην μεταφερθούν αρμοδιότητες του Περιφερειακού Συμβουλίου σε επιτροπές όπου θα έχει «κατά παράδοξο τρόπο» την πλειοψηφία ο περιφερειάρχης, υπόσχεται να κάνει ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» Ιωάννης Μπουντρούκας.

Ο κ. Μπουντρούκας αναφέρει ότι δεν υπάρχει για κάτι τέτοιο η βούληση του λαού και τονίζει πως η συγκεκριμένη κίνηση «στην ουσία διαλύει τα Περιφερειακά Συμβούλια και τα μετατρέπει σε διακοσμητικά όργανα», ενώ δεν παραλείπει να ασκήσει κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση που οδήγησε «την αυτοδιοίκηση στη διάλυση με τον «Κλεισθένη»». Και συμπληρώνει: «Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε και οι στρεβλώσεις του εκλογικού νόμου έδωσαν τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα».

Ο ίδιος καυτηριάζει την εικόνα υποβάθμισης που παρουσίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια, οπότε εμφανίστηκαν περιστατικά συγκρουσιακών φαινομένων, προσωπικών αντεγκλήσεων, τεχνητών πολώσεων και σκοπιμοτήτων, κοκορομαχιών και σκιαμαχιών, αλλά υπόσχεται να αγωνιστεί να μην περάσουν τα νέα κυβερνητικά σχέδια για κατάργηση των συλλογικών θεσμοθετημένων οργάνων.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα