Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 23:18

Τους πολίτες να τιμωρήσουν τους αποστάτες και τον Π. Νίκα να ζητήσει συγγνώμη κάλεσε ο Π. Τατούλης

Τους πολίτες να τιμωρήσουν όσους πρωτοστάτησαν στις "αποστασίες" της της "Νέας Πελοποννήσου" και τον Παναγιώτη Νίκα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη κάλεσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα στην Τρίπολη ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως σύντομα αναμένεται η πρώτη ιδρυτική συνάντηση του φόρουμ που έχει προαναγγείλει.

Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε ακόμα στην έρευνα για τους υδρογονάνθρακες, λέγοντας πως "πετύχαμε και αναγνωρίστηκε απ' όλους τους συμμετέχοντες ότι το οικόπεδο δυτικά της Κρήτης ανήκει κατά 95% στην ΑΟΖ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και κατά 5% στα Κύθηρα", τονίζοντας τα ανταποδοτικά τέλη που θα ωφεληθεί η περιφέρειά μας.

Αναφέρθηκε στην επιτροπή παρακολούθησης του ΕΣΠΑ δηλώνοντας βέβαιος για τον σχεδιασμό που έχει γίνει, και στάθηκε ιδιαίτερα στις απόψεις που έχει εκφράσει ο νέος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας τόσο για τον επανασχεδιασμό των έργων του ΕΣΠΑ όσο και για το ότι δεν επιθυμεί να έχει συνεργασία με την απερχόμενο περιφερειάρχη και την ομάδα του. Μεταξύ άλλων ο κ. Τατούλης σχολίασε πως "Η Δημοκρατία δεν έχει ανάγκη από Καίσαρες".

Δείτε το βίντεο:

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα