Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 03:05

Ο Παναγιώτης Νίκας νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου (Βίντεο, Φωτογραφίες)

Ο Παναγιώτης Νίκας νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου (Βίντεο, Φωτογραφίες)

Αύριο ξημερώνει μια νέα ημέρα για την Πελοπόννησο δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του στον β΄γύρο των εκλογών ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Δημητρούλια

Δείτε το βίντεο από τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις του Παν. Νίκα

{yendifplayer type=video youtube=https://youtu.be/U1IQfFAE570}
Η ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος με ποσοστό πάνω από 53% έναντι του προκατόχου του, απερχόμενου περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, οδήγησε από πολύ νωρίς τον κ. Νίκα να κάνει τη νικητήρια δήλωσή του.
Τον κ. Νίκα υποδέχτηκε ο κόσμος στον εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα σε κλίμα ενθουσιασμού, με έντονους πανηγυρισμούς. Ο ίδιος δήλωσε: "Για όλους εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά, είναι μια σπουδαία βραδιά για όλη την Πελοπόννησο. Την Καλαμάτα, για τη Μεσσηνία, για την Αργολίδα, την Κορινθία, την Αρκαδία, τη Λακωνία, ολόκληρη την Πελοπόννησο. Θα υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα".
Ευχαρίστησε τους 77 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τον πελοποννησιακό λαό που όπως είπε: "σε αυτούς τους 8 μήνες του προεκλογικού αγώνα, σε πόλεις και σε χωριά της Πελοποννήσου, μας έδειξε την αμέριστη συμπαράστασή τους και την ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου". Δήλωσε πως "από αύριο θα ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στα πλαίσια του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση. Μια προσπάθεια η οποία θα βασίζεται στη συνεργασία, στη συναντίληψη, στην κοινή πορεία για την επίλυση των προβλημάτων".
Ευχαρίστησε τέλος ιδιαίτερα τους πολίτες που τον ψήφισαν, και κυρίως αυτούς οι οποίοι δεν έχουν την ίδια ιδεολογική και πολιτική αναφορά με τον ίδιο.
Είπε πως θα είναι δίκαιος, πως θα φροντίσει να αποκτήσουν οι τοπικές κοινωνίες όσα δικαιούνται.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022