Τετάρτη, 31 Μαϊος 2017 09:53

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η «European Green Week 2017» στο Δήμο Ευρώτα

 

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το πρόγραμμα των δράσεων με τίτλο: «Περιβαλλοντικές ημέρες στον Δήμο Ευρώτα: Σκέψου Οικολογικά το περιβάλλον σε χρειάζεται» που διοργανώνεται στα πλαίσια του θεσμού της «Green Week» από τα ΚΔΑΠ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ευρώτα «Ευρώτειος Πολιτεία» σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ.

Οι μαθητές των ΚΔΑΠ του Δήμου Ευρώτα συμμετείχαν στην εκπαιδευτική δράση με τίτλο: «Υιοθετήστε ένα φυτό - Φύτευση για την δημιουργία κήπου», που πραγματοποιήθηκε στον Βοτανικό Κήπο του Ιπποκράτη στη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας.

Οι μικροί μας φίλοι, με την βοήθεια των εκπαιδευτικών των ΚΔΑΠ και των συνεργατών του ΚΕΑΝ, φύτεψαν δενδρύλλια, θάμνους και ποώδη αρωματικά φυτά.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν πληροφορίες για τη ζωή του Ιπποκράτη, ως αρχαίου Έλληνα Ιατρού, καθώς και για τις φαρμακευτικές ιδιότητες των φυτών που χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης για την θεραπεία των ασθενών του.

Σας περιμένουμε όλους με σκοπό να κάνουμε τον Δήμο Ευρώτα πιο πράσινο μαθαίνοντας για το φυσικό περιβάλλον και συμβάλλοντας στην διατήρηση και προστασία του!
 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα