Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 19:59

"Καθαρή νίκη" ζήτησε από την Κόρινθο ο Πέτρος Τατούλης

Ο Πέτρος Τατούλης παρουσίασε τους 21 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Νέας Πελοποννήσου, κάνοντας λόγο για "dream team" που θα αλλάξει την Κορινθία.  

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης μίλησε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο στο Λουτράκι, το Σάββατο 18 Μαΐου. Ζήτησε "καθαρή" νίκη, που όπως είπε "θα στείλει ηχηρό μήνυμα σε όλην την χώρα και θα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την περιφερειακή διακυβέρνηση". Αναφέρθηκε στα σημαντικά αποτελέσματα της προηγούμενης θητείας που έφεραν την Πελοπόννησο να έχει το τρίτο χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας στην χώρα σημειώνοντας ότι: “30.000 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στον τόπο μας τα χρόνια της κρίσης”.
Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε ακόμα για την επένδυση που έχει γίνει για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού στην Πελοπόννησος σημειώνοντας: “Κάναμε την Πελοπόννησο έναν τόπο μοναδικών και σύνθετων εμπειριών, δημιουργώντας το δικό μας αφήγημα, τη Μυθική Πελοπόννησο". Εκανε λόγο ακόμα για εκρηκτική πορεία ανάπτυξης του αεροδρομίου της Καλαμάτας που σήμερα αποτελεί έναν από τους ραγδαία αναπτυσσόμενους αερολιμένες στη χώρα αλλά και σε όλο τον κόσμο υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι τα αποτελέσματα αυτά είχαν αντίκτυπο σε όλη την Πελοπόννησο.
 
Απευθυνόμενος στους Κορίνθιους αλλά και σε όλους τους Πελοποννήσιους ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε ότι “Εσείς μας πιστέψατε. Κι εμείς ακουμπήσαμε πάνω σε εσάς. Το επιχειρησιακό μας σχέδιο, η σκληρή μας δουλειά, το έργο μας, το κύρος μας στην διεθνή πολιτική σκηνή, η τεχνογνωσία μας, είναι σήμερα η καλύτερη εγγύηση ότι μπορούμε, όλοι μαζί, να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Να ολοκληρώσουμε όλα όσα έχουν ξεκινήσει και να  πολλαπλασιάσουμε τα οφέλη προκειμένου να αγγίξουν με θετικό τρόπο τον κάθε Πελοποννήσιο”.

{yendifplayer type=video youtube= https://youtu.be/BnI3aM3CrNA}

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022