Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 19:46

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα

Την Παρασκευή 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλαμάτα. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Θανάσης Κολιζέρας υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημήτρη Οικονομάκου, υποψήφιου δημάχρου Καλαμάτας με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Επίσης χαιρέτησε ο Αργύρης Σμυρνής, πλοίαρχος εν' αποστρατεία του Λ.Σ και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου, όπου απεύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στους εργαζόμενους των σωμάτων ασφαλείας και στους απόστρατους. Τέλος την κεντρική ομιλία έκανε η Λουϊζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια Ευρωβουλευτής. Μεταξύ άλλων στην ομιλία της τόνισε: "Και στις τρεις κάλπες δίνουμε την ίδια απάντηση, κρατάμε ενιαία στάση. ΕΕ- περιφέρειες- Δήμοι, που αποτελούν έναν ενιαίο ιμάντα μεταφοράς των αντιλαϊκών επιλογών που με την αναγκαία εξειδίκευση από τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους με τελικό αποδέκτη το λαό. Γιατί μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να εκφράσει τη γνήσια λαϊκή αντίθεση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική. Γιατί μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ, είναι ψήφος καταδίκης του αντιδραστικού οικοδομήματος της ΕΕ, που παλεύει για την αποδέσμευση από αυτή την λυκοσυμμαχία, για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού. Γιατί μόνο με δυνατό ΚΚΕ μπορούμε να υψώσουμε αποτελεσματικό τείχος στο ρατσισμό, στο φασισμό και την ακροδεξιά, που αποτελούν εναλλακτικές μορφές διαχείρισης της δικτατορίας του κεφαλαίου. Για να μην είναι η ναζιστική- εγκληματική ΧΑ, στη 3η θέση που εκτός από την εγκληματική της δράση, τοποθετείται υπέρ της ΕΕ και των θεσμών της

Υπάρχει λίγος ακόμα χρόνος μέχρι την κάλπη της 26ης Μαΐου που μπορεί να αξιοποιηθεί για να δυναμώσει και άλλο  το ρεύμα της αμφισβήτησης, το ρεύμα της μαχητικής ταξικής ματιάς μπροστά στις πολιτικές εξελίξεις, που μπορεί να διακρίνει την αλήθεια, πίσω από τα συνθήματα και τις κοκορομαχίες  και να πράξει ανάλογα".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022