Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 23:20

Σε Καλαμάτα και Μεθώνη ο Πέτος Τατούλης

Σε Καλαμάτα και Μεθώνη ο Πέτος Τατούλης

«Στόχος είναι η ολοκλήρωση του έργου μας. Η Πελοπόννησος στάθηκε όρθια στην εποχή της χειρότερης κρίσης” είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του την Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Μαΐου στην Καλαμάτα και στη Μεθώνη.

Όπως τόνισε “Σήμερα, είμαστε έτοιμοι. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, το ειδικό βάρος, τις διεθνείς επαφές, προκειμένου όλα αυτά τα οφέλη να κεφαλαιοποιηθούν προς το συμφέρον όλων των Πελοποννησσίων, όλων των οικογενειών”.

Μίλησε για τη «Μυθική Πελοπόννησο» λέγοντας μεταξύ άλλων πως “αποτελεί ισχυρό διεθνές brand” και σημείωσε ότι “Μετατρέψαμε το ξεχασμένο αεροδρόμιο της Καλαμάτας στον «Διεθνή Αερολιμένα Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

Επόμενος στόχος είπε πως είναι “η προσέλκυση τουρισμού κρουαζιέρας, η άρση της εγκατάλειψης του λιμανιού της Καλαμάτας, η δημιουργία μαρίνας και στην Καλαμάτα, αλλά και στην Κορώνη”.

Μίλησε για τα οδικά έργα σημειώνοντας ότι “Προχωρήσαμε στη συντήρηση, στην οδική ασφάλεια και την αποκατάσταση κατολισθήσεων στην 82η Εθνική Οδό Μεσσηνίας, τμήμα Ριζόμυλος-Πύλο- Μεθώνη προϋπολογισμού 660.000 ευρώ” και συμπλήρωσε ανάμεσα σε άλλα ότι “Προχωρήσαμε ακόμα στη συντήρηση της 13ης επαρχιακής οδού τμήμα Βασιλίτσι-Φοινικούντα-Μεθώνη”.  

Μιλώντας με πολίτες κατέληξε λέγοντας  ότι «το διακύβευμα σήμερα δεν είναι μόνο η Πελοπόννησος, αλλά το χάραγμα της Αυγής μιας Νέας Εποχής για την χώρα».

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022