Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 13:23

«Χαμένη οκταετία η διακυβέρνηση Τατούλη» σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θανάση Πετράκο

«Χαμένη οκταετία για τους πολίτες η διακυβέρνηση Τατούλη, δε σχεδιάστηκε ούτε ένα βασικό έργο υποδομής, δεν υλοποιήθηκε ούτε ένα έργο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αναπτυξιακό», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος, στη χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου και των βασικών θέσεων του συνδυασμού του, «Αγωνιστική Συνεργασία για την Πελοπόννησο», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Rex", στην Καλαμάτα.

Ο Θανάσης Πετράκος τόνισε, πως η παράταξή του δίνει μάχη κόντρα στο νεοφιλελευθερισμό και τις μνημονιακές πολιτικές, αγωνιζόμενη, ώστε να μην πουληθούν οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, να μην εκποιηθεί η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία των λαϊκών στρωμάτων, αλλά και για μια διαχείριση απορριμμάτων, φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς ΣΔΙΤ, με μείωση του κόστους.
Ακόμα, δήλωσε την αντίθεσή του στην «ανεξέλεγκτη», όπως τη χαρακτήρισε, εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα βουνά της Πελοποννήσου.
Ο υποψήφιος άφησε αιχμές για τους ανθυποψηφίους του, που κατέχουν «θέσεις εξουσίας και τις εκμεταλλεύονται προεκλογικά», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τατούλης κρύβεται επιμελώς και δεν εμφανίζεται για να μιλήσει για τα πεπραγμένα του».
Ο επικεφαλής του συνδυασμού, «Αγωνιστική Συνεργασία για την Πελοπόννησο», τόνισε επίσης, την αναγκαιότητα έργων υποδομής με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, για χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων για τους αγρότες και τη δημιουργία δημοπρατηρίων και αγροτικών μουσείων.
Ο Θανάσης Πετράκος, μίλησε ακόμα για μια «ήπια» τουριστική ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον, αξιοποίηση της χειμερινής περιόδου, και τη σύνδεσή του τουρισμού, με τον πρωτογενή τομέα.
Αναφερόμενος στην υγεία, κατέστησε σαφές, πως είναι απαραίτητη η αναβάθμιση των κέντρων και των περιφερειακών μονάδων υγείας.
Για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ο επικεφαλής του συνδυασμού, τόνισε πως η παράταξή του, αγωνίζεται για την αναβάθμισή του και εναντιώνεται στην εκποίησή του.
Ο Θανάσης Πετράκος δήλωσε, πως η «Αγωνιστική Συνεργασία για την Πελοπόννησο», συμβάλλει στην ουσιαστική αλλαγή, υπερασπιζόμενη το κοινωνικό κράτος, την αύξηση των πόρων της αυτοδιοίκησης, αγωνιζόμενη για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της περιφέρειας Πελοποννήσου. Υποστήριξε τη διεύρυνση της Δημοκρατίας, στη λειτουργία του Περιφερειακού συμβουλίου, ενδυναμώνοντας τη γνώμη των πολιτών, μέσα από τοπικά δημοψηφίσματα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022