Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 13:36

Περιοδείες του Γιώργο Τσώνη στη Μεσσήνη

Περιοδείες του Γιώργο Τσώνη στη Μεσσήνη

Συνεχίζονται οι περιοδείες του δημάρχου Μεσσήνης και εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Τσώνη, ο οποίος με μέλη του συνδυασμού «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών του Δήμου Μεσσήνης» επισκέπτονται περιοχές σε όλο τον Δήμο και συνεχίζουν τον δημιουργικό διάλογο με τους δημότες.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης προεκλογικής δραστηριότητας, το περασμένο τριήμερο πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις του συνδυασμού σε Τοπικές Κοινότητες των Δ.Ε. Αριστομένους και Μεσσήνης.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού και ζήτησε από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του με την ψήφο τους για να ολοκληρώσει το αναπτυξιακό έργο που έχει ξεκινήσει. Ένα έργο που όπως τόνισε χαρακτηριστικά «παρά τις οικονομικές δυσκολίες είναι σπουδαίο και θα αναδείξει τον Δήμο Μεσσήνης σε πρωτοπόρο και πρότυπο δήμο σε όλη την χώρα». Ο κ. Τσώνης επισήμανε ακόμη την παρουσία των άξιων συνεργατών του και υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του ζητώντας από τους παρισταμένους να τους στηρίξουν και να τους δώσουν τη δύναμη να υλοποιήσουν όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και δρομολογηθεί.

Παράλληλα οι δημότες είχαν την ευκαιρία να γνωστοποιήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν στο κλιμάκιο της «Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών του Δήμου Μεσσήνης».

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022