Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 09:39

Να πάψει η ρύπανση της πόλης με προεκλογικό υλικό ζητά η "Καλαμάτα Τόπος Ζωής"

Να πάψει η ρύπανση της πόλης με προεκλογικό υλικό ζητά η "Καλαμάτα Τόπος Ζωής"

Να πάψει η ρύπανση της πόλης με προεκλογικό υλικό καλεί ο συνδυασμός Καλαμάτα Τόπος Ζωής, επισημαίνοντας πως πετώντας ασύδοτα φυλλάδια και κάρτες η εικόνα της πόλης γίνεται άσχημη. 

Η επικεφαλής Τόνια Κουζή με την ομάδα του συνδυασμού υπενθυμίζουν επίσης ότι "σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 24923/2019 (ΦΕΚ1166/Β/8-4-2019) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση προεκλογικού διαφημιστικού υλικού, από πλαστική ύλη, επειδή το υλικό αυτό δεν είναι ανακυκλώσιμο και επιβαρύνει το περιβάλλον".

Σημειώνουν δε πως: "Δεν θέλουμε ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν με βάση ποιός έριξε πιό πολύ σκουπίδι στην πόλη. Θέλουμε ψηφοφόρους που θα στηρίξουν την προσπάθεια όλων μας να καθαρίσουμε τις γειτονιές μας" και υπενθυμίζουν ότι  "έχουμε προσκαλέσει όλους τους συνδυασμούς (και δυστυχώς λίγοι προς το παρόν έχουν ανταποκριθεί) να συναντηθούμε στο ίδιο τραπέζι, συζητώντας για τα κοινά προβλήματα της πόλης μας και για τις προοπτικές συναίνεσης για την επόμενη ημέρα. Θα προτιμούσαμε τα βιογραφικά μας, οι απόψεις μας και τα όνειρά μας, να αντιπαραβάλλονται σ’ ένα δημόσιο τραπέζι διαλόγου, και όχι στους δρόμους και στις πλατείες, στα μαγαζιά και στις κατοικίες της πόλης μας".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022