Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 18:19

Ευθύνες για τη Μεσσηνία στη σημερινή Κυβέρνηση και την περιφερειακή Αρχή από τον Θανάση Πετράκο

Ευθύνες για τη Μεσσηνία στη σημερινή Κυβέρνηση και την περιφερειακή Αρχή από τον Θανάση Πετράκο

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Μαρία Μήτση, Βασίλη Τσουλάκο και Δημήτρη Πράττη επισκέφτηκαν την Παρασκευή 10/5/2019 το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Βαγγέλη Ξυγκώρο, ο οποίος ενημέρωσε για τις θέσεις και διεκδικήσεις του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, για τα μεγάλα παραβλήματα των μελών του αλλά και τις θέσεις του Επιμελητηρίου για τα σοβαρά προβλήματα της Μεσσηνίας ώστε να βαδίσει επιτέλους η Μεσσηνία στο δρόμο της προόδου.

Μετά την συνάντηση ο Θανάσης Πετράκος δήλωσε ότι είναι θέση της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου η συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, καθώς και η συμμετοχή του επιμελητηρίου σε περιφερειακό επίπεδο, για να υπάρξει πρόοδος για την Μεσσηνία και όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τόνισε ότι για την σημερινή εικόνα της Μεσσηνίας εκτός από τις ευθύνες των κυβερνήσεων τεράστιες ευθύνες έχει και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κ. Τατούλης. "Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το τμήμα του δρόμου Τζάνε – Καλαμάκι, συνολικού μήκους 7,5 χιλιόμετρα, το οποίο η Περιφέρεια έχει δημοπρατήσει πριν 7 χρόνια και δεν έχει τελειώσει ακόμη! Ανίκανοι να ολοκληρώσουν 1 χιλιόμετρο το χρόνο. Αναφέρθηκε ακόμα σε σημαντικές υποδομές του νομού και όσα δεν έχουν γίνει και πρέπει να γίνουν, γιατί διαφορετικά "δεν υπάρχει μέλλον για καμία προοπτική για πρόοδο στον τόπο μας".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022