Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 15:17

Συναντήσεις του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Βασ. Κοσμόπουλου

Συναντήσεις του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Βασ. Κοσμόπουλου

Το βράδυ της Μ.Τετάρτης 24 Απριλίου, ο Βασίλης Κοσμόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκαν το Ασπρόχωμα και το Καλάμι, όπου για μια ακόμα φορά δέχθηκαν την διαμαρτυρία των κατοίκων για την εγκατάλειψη τους. 

Την Μ.Πέμπτη 25 Απριλίου, ο Βασίλης Κοσμόπουλος με υποψηφίους του επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, όπου αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα. Υπήρξαν διαβεβαιώσεις εκατέρωθεν ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία μετά τις εκλογές. Επίσης ο Β. Κοσμόπουλος και οι υποψήφιοι, αντάλλαξαν ευχές με τους υπαλλήλους του δήμου.

Στην εν συνεχεία συνάντηση με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, κ. Θανάση Πατικόπουλο, αναφέρθηκαν καίρια ζητήματα σχετικά με τη βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας. Συμφώνησαν ότι χρειάζεται συγκοινωνιακή μελέτη και ριζική αντιμετώπιση των δρομολογίων, καθώς και ευελιξία με ακτινωτές διαδρομές μεταξύ κεντρικών δρόμων. Νέος στόλος σε mini bus και σύνδεση με όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές, περιλαμβανομένου και του αεροδρομίου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022