Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 20:31

Οι δεσμεύσεις του Μ. Αντωνόπουλου για Ελαιοχώρι και Ασπρόχωμα

O υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος υποδέχθηκε στα γραφεία του συνδυασμού στο χώρο "Γαία– πολιτισμός" εκπροσώπους υποψηφίους ανεξάρτητων συνδυασμών, της τ.κ. Ελαιοχωρίου  από τον νυν πρόεδρο Μάλαμα Στυλιανό, και του κυρίους Γιώργο Λαγοπάτη, Φράγκο Ηλία και Μάξιμο Μπούνα και από το τ.κ.. Ασπροχώματος τους κυριούς Τσιχριτζή Σταύρο, Τσίρμπα Παναγιώτη, και τις κυρίες Φλέσσα Βασιλική και  Μπομπότα Λαμπρινή.

Στις δεσμεύσεις του απέναντι στους εκπροσώπους και στους υποψηφίους ανέφερε ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας όπως ο ελλειμματικός φωτισμός και η συντήρηση των οδικών δικτύων είναι εφικτό να αντιμετωπισθούν από τη νέα δημοτική αρχή καθώς και η απαλλαγή τελών καθαριότητας με τη λειτουργία των πράσινων σημείων σε χώρο της κοινότητας.  Σαφώς και η ανάπτυξη χώρων άθλησης και αναψυχής των μόνιμων κατοίκων.  Το μεγάλο έργο αντικατάστασης του αγωγού άρδευσης στο Ελαιοχώρι θα χρηματοδοτηθεί από το Φιλόδημος με μελέτη Ύδρευσης - άρδευσης και χρήσεις νερού από την ΔΕΥΑ.  Επίσης πρόβλεψη θα υπάρχει για μικρό αμφιθεατρικό χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων μεικτής χρήσης σε κοινοτικό χώρο σε συνδυασμό με το χώρο άθλησης.

Για τη σημαντική ενότητα του Ασπροχώματος δεσμεύτηκε για την απομάκρυνση της λυματολάσπης μέχρι να λειτουργήσει η μονάδα ξήρανσης και κομποστοποίησης.  Την αναβάθμιση του σταθμού του ΟΣΕ μέσω μίσθωσης από την Εταιρεία, την διευθέτηση των υδάτων από τα πλημμυρικά φαινόμενα στον Αρι μέσω της νέας εργολαβίας και την λειτουργία χώρων αναψυχής στην κοίτη του ποταμού με ανάπλαση στο τμήμα της κοίτης που διέρχεται πλησίον του οικισμού.  Τέλος το σημαντικότερο που αφορά την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης θα προέλθει από μελέτη της ΔΕΥΑΚ και το πρόγραμμα Φιλόδημος σε προτεραιότητα λόγω της υψηλής βαθμολογίας που έχουν αυτά τα έργα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα