Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 19:45

Η παράταξη "Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες" για Ελαιοχώρι και Περιβολάκια

Ο Μανώλης Μάκαρης και στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες" είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ελαιοχωρίου Στέλιο Μάλαμα και κατοίκους στα γραφεία της παράταξης.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι το Ελαιοχώρι και τα Περιβολάκια έχουν πλήρως εγκαταλειφθεί από την δημοτική αρχή.
Έτσι βασικές υποδομές της περιοχής όπως ο φωτισμός , το κεντρικό αλλά και το αγροτικό οδικό δίκτυο είναι σε άσχημη κατάσταση ενώ δεν υπάρχει ούτε μία παιδική χαρά και η συγκοινωνιακή σύνδεση είναι ελλιπέστατη.
Δεν διατίθενται από τον Δήμο κατάλληλα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την αποψίλωση χόρτων στους κοινόχρηστους χώρους.
Η δημοτική μας παράταξη έχει αναδείξει την εγκατάλειψη της κοινότητας με πολλές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεσμεύτηκε να λύσει τα προβλήματα καθημερινότητας ως η επόμενη δημοτική αρχή. Παράλληλα θα φροντίσει για :
1. Την αναλογική κατανομή των δημοτικών πόρων στην συγκεκριμένη Κοινότητα όπως και σε όλες τις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου Καλαμάτας
2. Την προστασία και ανάδειξη των καλντεριμιών και άλλων πολιτιστικών μνημείων της περιοχής
3. Την βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στην ιστορική μόνη της Δήμιοβας
4. Την αναλογική κατανομή των δημοτικών πόρων
5. Την μείωση των δημοτικών τελών με την αύξηση της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης.
6. Την αποτελεσματική και άμεση αξιοποίηση του κονδυλίου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την συντήρηση του δρόμου Γιαννιτσάνικα - Ελαιοχώρι - Περιβολάκια - Εθνική Οδός

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα