Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 12:18

"Καλαμάτα Τόπος Ζωής": Καταγραφή σχολικών μονάδων με ψηφιακό ερωτηματολόγιο

Με ηλεκτρονικό μήνυμα που στάλθηκε σε όλες τις σχολικές μονάδες της Καλαμάτας, ζητώντας να συμπληρωθεί ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, η Καλαμάτα Τόπος Ζωής, καταγράφει την κατάσταση του σχολικού περιβάλλοντος, την αξιολογεί και την παραδίδει στους αρμόδιους φορείς.

Το μήνυμα της παράταξης, που στάλθηκε στις σχολικές μονάδες της πόλης αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Το σχολικό κτίριο είναι όλες εκείνες οι εικόνες που θέλω να έχει το παιδί μου στην καθημερινότητα του.

Το σχολικό περιβάλλον δεν μπορεί να αποτελεί δευτερεύον ζήτημα και πεδίο προεκλογικών και μόνο συζητήσεων, αντίθετα είναι πρωτεύον και πρέπει να αναδειχθεί τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

Σχολικό κτίριο σημαίνει επαρκής κτιριακή υποδομή, προσεγμένος προαύλιος χώρος, επίπεδο καθαριότητας, ύπαρξη ή μη εξωσχολικών δραστηριοτήτων, δυνατότητα πρόσβασης σε όλους.
Η Καλαμάτα Τόπος Ζωής έχει ψηλά στην ατζέντα της το σχολικό χώρο και με γνώμονα το να παραχθεί ουσιαστικό έργο για αυτό προχωρά ένα βήμα μπροστά.

Οργανώνει ένα ψηφιακό ερωτηματολόγιο που απευθύνει σε όλες τις σχολικές μονάδες με παραλήπτες εκπαιδευτικούς & Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, προκειμένου να αποτυπωθεί – καταγραφεί η υφιστάμενη κατάσταση των μονάδων από τους ίδιους τους χρήστες, που έως σήμερα δεν υπάρχει στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στη συνέχεια θα κατηγοριοποιήσει τις μονάδες ανάλογα με την κατάσταση τους.
Αυτή η κατηγοριοποίηση – καταγραφή θα προωθηθεί σε όλους τους αρμοδίους φορείς ώστε να μπει το ζήτημα υψηλά και στη δική τους ατζέντα".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα